Solutions 2018-01-16T12:28:07+00:00

Projecten

Xurux Solution werkt op verschillende onderdelen aan projecten uiteenlopend van grootte. Wij kunnen opschalen tot meerdere projecten van 35 personen. Daarnaast helpen wij bedrijven door hun eigen mensen op te leiden en op deze wijze de eigen capaciteit te vergroten en projecten in samenwerking met eigen mensen te ontwikkelen.

Implementatiepartners

Wij passen bestaande blockchain-oplossingen toe binnen nieuwe projecten. Xurux Solutions is implementatiepartner van verschillende kant-en-klaar-oplossingen. Deze oplossingen kunnen desgewenst binnen ieder geschikt project gebruikt en zonder problemen ingepast worden. Op deze wijze kunnen wij veelgevraagde oplossingen op efficiënte en kostenbesparende wijze aanbieden.

Eigen projecten

Met eigen projecten verkent Xurux Solutions de mogelijkheden van blockchain technologie. Om te innoveren moet je leren, proberen, vallen en weer opstaan. Door zelf toepassingen en applicaties te ontwikkelen met behulp van deze nieuwe technologie, doen we ervaringen en inzichten op die we inzetten om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen. Hierdoor verkorten we de leercurve van onze klanten die we adviseren of waar onze specialisten helpen bij de implementatie.

Nieuws

Binnen een uur je eigen crypto.

Binnen een uur je eigen crypto. Crypto’s zijn hot. Heel hot. Overal hoor je erover en zelfs celebs mengen zich in de hype. Of het nou positieve [...]

Blockchain, DAG… Hashgraph

Blockchain, DAG... Hashgraph Eerst was de blockchain gewoon de blockchain. Maar recent kreeg je ook de Directed Acyclic Graph. En nu heb je alweer de HashGraph. Over [...]