Xurux Academy – Blockchain courses 2018-08-22T12:03:03+00:00

The largest selection of blockchain courses

Our Courses

The largest selection of blockchain courses

Our Courses

Domain-specific knowledge           Specialists from the field          Certificate of participation

General blockchain courses

Blockchain Foundation

Basic knowledge of blockchain

Blockchain basics in one day. How blockchains work, the possibilities and impact on society.
Duration: 1 day

Information and registration

Blockchain Business Foundation

Impact for companies

Possibilities and legal implications of blockchain within organizations.
Duration: 1 day

Information and registration

Blockchain Deep Dive

Become a blockchain expert

For anyone who wants to get started with blockchain.
Duration: 3 days

Information and registration

Branch specific blockchain courses

Blockchain in insurance

Blockchain from practice

About the opportunities and threats of blockchain for the insurance industry
Duration: 1 day

Information and registration

Blockchain in real estate

Blockchain from practice

About the opportunities and threats of blockchain for the real estate sector
Duur: 1 day

Information and registration

Blockchain in pensions

Blockchain from practice

About the opportunities and threats of blockchain for pensions
Duration: 
1 day

Information and registration

Blockchain for NGO’s

Blockchain from practice

About blockchain opportunities for NGOs
Duration: 1 day

Information and registration

Blockchain in energy

Blockchain from practice

About the opportunities and threats of blockchain within the energy sector
Duration: 1 day

Information and registration

Technical blockchain courses

Ethereum

Technical course

Learn programming in the Ethereum blockchain
Entry level: Knowledge of programming required
Duration: 1 day

More information

Hyperledger

Technical course

Learn how to handle and program with Hyperledger Fabric
Entry level: Knowledge of programming required
Duration: 1 day

More information

IOTA

Technical course

Learn how to handle and program with IOTA
Entry level: Knowledge of programming required
Duration: 1 day

More information

Multichain

Technical course

Learn how to handle and program in multichain
Entry level: Knowledge of programming required
Duration: 1 day

More information

Tailored blockchain courses

Blockchain in company

Tailor made workshop

Tailored to make groups within your organization familiar with blockchain.
Instapniveau: no knowledge required
Duur: 2 to 3 hour

Request a workshop

What others say

Excellent one-day course, in which complex digital development is clarified from comprehensible building blocks. In other words: even if your IT knowledge is minimal, it quickly becomes clear for which problem blockchaining offers a solution. Recommended!

Michael Renssen, Value@Stake

Good course with 2 content experts: Thomas Kemmeren and Peter Mols. Nice location, very good food. Substantially strong, good information and clear. The setup for small groups was also perfectly suited for both location and material.

Ralf Spiering, Andriessen

It is really an achievement to provide a clear overview of the blockchain technology, the origin, the operation, and its possible applications in one day. A unique experience, not least because of the sublime location, the small group of enthusiastic participants, and a very knowledgeable teacher. This was one of the best training I have experienced in my long career.

Hans der Kinderen, T-Mobile

Very clear story about blockchain. Gives a good impression of the origins and developments. Clear explanation and good start if you want to see if and how this is applicable for your company

Paul Zwaan, T-Mobile

Our trainers

Thomas Kemmere
Thomas KemmereBlockchain Generalist
Thomas is een allround technicus met ervaring in Training, Project Management en Functioneel Beheer. Hij is gespecialiseerd in Blockchain, Crypto geld en Smart Contracts. Hij is een bruggenbouwer die technici (zoals ICT ontwikkelaars) met hen die techniek nodig hebben, verbindt.
Martijn Bolt
Martijn BoltBlockchain Consultant
Martijn Bolt werkt aan de digitale transformatie van organisaties middels blockchain technologie en onderzoekt en beschrijft blockchain zeer intensief sinds 2012. Hij heeft zijn opgedane kennis en praktijkervaring als blockchain implementatiespecialist gecombineerd in een masterclass. Zijn materiaal vormt de basis voor de blockchain minor van The Hague University of Applied Sciences.
Franco de Vita
Franco de VitaBlockchain Consultant
Als informaticus ben ik ruim 30 jaar werkzaam in diverse rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van ‘digital innovation’. Op dit moment hou ik mij bezig met ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’, zoals IoT toepassingen met permissioned Blockchains. Wat ik graag doe, is organisaties begeleiden bij de invoering van DLT. Dit doe ik als (project)adviseur, trainer, mentor en producteigenaar. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, creatief en heb altijd de drang om ‘dingen beter te maken’. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor humor.
Willem-Jan Smits
Willem-Jan SmitsAdvocaat
Willem-Jan heeft zich als advocaat gespecialiseerd in de juridische aspecten van blockchain en cryptocurrencies. Hij helpt organisaties met juiste en veilige implementatie van blockchain techniek. Zijn cliënten zijn start-ups, maar ook grote bedrijven met een sterke interesse in de toepassing van nieuwe technologieën in hun bedrijf.
Stefan Taubert
Stefan TaubertVerzekerings Specialist
Een gedreven en enthousiaste professional die op persoonlijke wijze mensen inspireert en verbaast over de wondere wereld van Bitcoin en Blockchain. Hij legt relevante verbinding tussen de innovatie om ons heen en de dagelijkse realiteit.
Timo Baldwin
Timo BaldwinPensioen Specialist
Timo is een ervaren adviseur met expertise in het ontwikkelen en vereenvoudigen van complexe organisaties. Zijn kracht haalt hij uit samenwerken en het ontwikkelen en delen van expertise. Timo is gespecialiseerd in Blockchain en Productontwikkeling voor de Financiële sector met in het bijzonder Pensioen & Vermogensbeheer.
Arjan Visser
Arjan VisserBlockchain Business Consultant
Arjan helpt organisaties met het vergroten van bewustzijn over blockchain binnen de organisatie, het bepalen van een strategische positie ten aanzien van blockchain en het uitvoeren van een blockchain strategie. Hij doet dit vanuit zijn internationale achtergrond in management consulting, projectmanagement en investeringsmanagement in diverse sectoren (met name energie en utilities) in Europa, Afrika en Azië.
Gert Vasse
Gert VasseAlliantie Consultant
Vanuit zijn passie voor het verbinden van mensen en organisaties en zijn jarenlange ervaring in tal van disciplines weet hij als geen ander dat professioneel samenwerken tot het beste resultaat kan leiden. Mits het zorgvuldig, structureel en pragmatisch wordt aanpakt. Met oog voor zowel de harde- als zachte kanten van de samenwerking. Hij leert organisaties om een aantrekkelijke(re) en professionele(re) samenwerkingspartner te zijn en hun ambities waar te maken.

About our blockchain courses

Xurux provides training courses on blockchain technology. We offer courses at strategic and tactical levels. We are also developing a complete course with the aim to make developers proficient in programming and in the realisation of applications.

The creation, the development, the types, the applications, the risks and the promises and pitfalls of blockchain technology are discussed and explored. The course can be short and superficial or deep and intensive. Or it can be entirely tailored to your needs. Our training courses often function as the starting point for the first thoughts about possible applications. In any case, they always offer clear insights through the deepening of the intent and purpose.

X