Consultancy Diensten 2018-03-29T12:38:31+00:00

ICO Whitepaper Review

Als je een ICO of token sale gepland hebt, dan is het verstandig je Whitepaper te laten lezen en beoordelen door een onafhankelijke derde partij. Wij hebben een team van juristen en technisch experts klaarstaan om het te toesten op juridische, financiële en technische haalbaarheid.

ICO Code Auditing

Smart contracts bieden een nieuwe manier om twee of meerdere entiteiten zonder tussenkomst van derden (zakelijke) relaties met elkaar aan te laten gaan. De implicaties op gebied van security hiervan zijn verreikend. Het leidt tot een nieuw soort kwetsbaarheid in code, waarvan fouten miljoenen kunnen kosten. Wij identificeren en verhelpen deze kwetsbaarheden, voordat ze in een productieomgeving worden geïmplementeerd.

ICO Coin Development

De ontwikkeling van Bitcoin heeft wegen vrijgemaakt voor talloze nieuwe cryptocurrencies, ieder met hun eigen functionaliteit, uitgegeven met een eigen reden. Met de verandering in trends en de groeiende technologie is het voorspelbaar dat komende tijd steeds meer bedrijven werken met blockchain en een (eigen) cryptocurrency, ontwikkeld voor hun specifieke doeleinde. Veiligheid staat voorop bij de ontwikkeling van deze munt. Onze expert denken mee in functionaliteiten en ontwikkelen de code.

Interne workshops

Gezamenlijk leren over blockchain levert gedeelde kennis op. Hierdoor kan deze effectiever ingezet worden binnen uw organisatie of keten.  Deze sessie van een dagdeel biedt inzichten in hoe blockchain creatief ingezet kan worden binnen uw organisatie en keten.

Doorlichten van uw organisatie

Onze consultants lichten uw bedrijf door en zoeken naar waar blockchain uw organisatie of keten kan versterken.

Interesse in onze diensten?

Laat je gegevens achter of bel ons. Wij bespreken graag en vrijblijvend de mogelijkheden.

X