In de nieuwe wereld zijn we onze eigen energieproducent. Huizen wekken op piekmomenten meer energie op dan zij verbruiken. Door het overschot het net op te sturen compenseren zij huishoudens die meer verbruiken dan opwekken. Een nieuwe, gedistribueerde wereld staat voor de deur.

De uitdaging:

Daarom dagen De Minister van Economische Zaken en de Wethouder economie & arbeidsmarkt van de Gemeente Rotterdam mede namens het Havenbedrijf Rotterdam, ondernemers uit om blockchain toepassingen te ontwikkelen om een gedistribueerde energiemarkt mogelijk te maken. Xurux neemt deze uitdaging aan en gaat op zoek naar innovaties die gebruik maken van blockchain toepassingen die een decentraal energienetwerk in de praktijk dichterbij brengen.

We zijn op zoek naar een deeloplossing of niche voor waarin eerste innovaties en toepassingen haalbaar zijn gezien stand van de techniek, de markt en de beschikbare budgetten.

Oproep:

De scope van deze oproep is breed: warmte, elektriciteit, waterstof of combinaties hiervan, voor of tussen industrie, bedrijven, huishoudens en elektrische voertuigen. Om tot zoveel en zo goed mogelijke ideeën te komen, zetten we graag ons netwerk in. We zijn we op zoek naar mensen met kennis en creativiteit. Ben of ken je iemand die ons kan helpen een gedecentraliseerde energiemarkt dichterbij te brengen, dan komen we graag met je in contact. Bel of mail ons met je gegevens en we nodigen je uit voor een gesprek en/of brainstorm om tot hét beste idee te komen.

Tot snel.

Tel: +31 85 210 3382
Email: niekdefeijter@xurux.nl