Blockchain training: Business Foundation 2018-11-09T10:05:47+00:00

Training: Blockchain Business Foundation

Informatie en Aanmelden

Over blockchain

Blockchain heeft de belofte een minstens zo grote impact op de wereld te hebben als het internet. Het verandert, verstoort en verbetert allerlei business modellen en processen. Met deze cursus richten we ons vizier op blockchain technologie en de impact voor bedrijven.

Doelstelling

Na de training heb je een goed beeld over de verschillende complicaties die blockchain met zich meebrengt. We gaan diep in op smart contracts, Initial Coin Offerings (ICO’s), permissioned ledgers en plaatsen blockchain in juridische context.

Voor wie?

Voor geïnteresseerder in blockchain in het bedrijfsmatige proces. Geïnteresseerden in investeringen, juridische aspecten, automatisering en het implementeren van de technologie binnen bedrijven. Voor iedereen die direct te maken krijgt met blockchain binnen zijn organisatie.

Inhoud van de training

Tijdens een intensieve dag gaan we in op:

  • Blockchain platforms
  • Juridische implicaties bij gebruik van Blockchain
  • Smart Contract, platforms en talen
  • Beperkingen van Smart Contracts
  • Bijzondere Smart Contracts: ICO’s
  • Heb ik een blockchain nodig?

Met een praktijkcase gaat u bovendien zelf aan de slag met blockchain

Goed om te weten

Prijs: € 695,- exclusief BTW
Inclusief: Lunch & cursusmateriaal
Tijd: 09:30 – 17:00
Waar: Regio Utrecht – Amsterdam
Vragen: Bel Niels Nijman (06 – 5278 6947)

Inschrijven

Let op: De inschrijving voor de training is afgerond na bevestiging vanuit Xurux. Uw deelname is gegarandeerd na ontvangst van volledige betaling. Bij verhindering mag een ander worden aangemeld. Bijvoorbeeld en collega of kennis. Annuleren van deelname kan tot twee weken voor aanvang kosteloos. Tot één week van tevoren krijgt u 70% terug. Xurux mag zonder opgaaf van reden de training annuleren. U ontvangt het betaalde inschrijfgeld daarbij volledig terug.

Direct contact

Niels Nijman

Academy Manager

06 5278 6947

  • Blockchain voor bedrijven
  • Geen voorkennis vereist
  • Certificaat van deelname

Geplande data

7 februari
7 mei

Tijd: 09:30 – 17:00

In samenwerking met

Over de trainers

Franco de Vita
Franco de VitaBlockchain Consultant
Als informaticus ben ik ruim 30 jaar werkzaam in diverse rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van ‘digital innovation’. Op dit moment hou ik mij bezig met ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’, zoals IoT toepassingen met permissioned Blockchains. Wat ik graag doe, is organisaties begeleiden bij de invoering van DLT. Dit doe ik als (project)adviseur, trainer, mentor en producteigenaar. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, creatief en heb altijd de drang om ‘dingen beter te maken’. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor humor.
X