Blockchain in Hypotheek en Vastgoed 2018-10-18T11:47:03+00:00

Training: Blockchain voor vastgoed en hypotheken

Informatie en Aanmelden

Masterclass blockchain alliantie hypotheek en vastgoed

Blockchain komt eraan, maar wat is het en hoe werkt het? En wat betekent dat voor de samenwerking in de hypotheek- en vastgoedketen? AlliantiePartners en Xurux organiseren gezamenlijk een masterclass van 1 dag waarbij experts samen met u vanuit het huidige proces stapsgewijs de keten analyseren en een schets maken hoe die keten met blockchain eruit kan zien. En wat ervoor nodig is om daar te komen.

Inhoud van de masterclass

Na deze dag heeft u een goed beeld van de mogelijke toepassingen en kunt u meepraten over de basisbeginselen van Blockchain en Permissioned Ledgers. Smart Contracts, Oracles, Hashes, en vele andere onderwerpen komen aan bod. De Blockchain wordt theoretisch en praktisch belicht en in de context van de hypotheek- en vastgoedketen geplaatst (aankoop en financiering van een woonhuis, van zelf-soevereine consument t/m de notaris). Ook besteden we aandacht aan het alliantieontwerp: hoe richt je de samenwerking in als je via een blockchain gaat samenwerken? Komende jaren gaat er veel veranderen in de manier waarop bedrijven zaken met elkaar doen. De ontwikkeling van iedere nieuwe technologie brengt kansen, uitdagingen en vraagstukken met zich mee. De verwachte impact op sectoren als vastgoed en de financiële sector is enorm. Gert Vasse (Alliantiemanagement Consultant) en Franco De Vita (Blockchain Business Consultant) zorgen voor een interactieve leerzame dag waarbij u als deelnemer ook zelf actief aan de slag gaat met het ontwerpen van een nieuw proces en de wijze van samenwerking in de keten.

Voor wie geschikt?

De masterclass is geschikt voor vertegenwoordigers uit de hypotheek- en vastgoedsector. Aangezien het gewijzigde proces grote impact zal hebben op zowel de toegevoegde waarde van de betrokken partijen in de keten alsook binnen organisaties nodigen we diverse disciplines uit van de diverse partijen. Van Business t/m IT, van JZ & Compliance t/m Inkoop. Voor deelname is geen IT-kennis vereist.

Inhoud van de training

Tijdens een intensieve dag gaan we in op:

  • Het Paradigma shift van centraal naar decentraal
  • Initiatieven Overheden
  • Waarom, Hoe en Wat van Blockchain
  • Verschillende blockchainvarianten
  • Smart Contracts als Business Logica & Smart Oracles voor connectiviteit met bv. Back-office
  • Allianties: doelen en bouwstenen
  • Kopen en financieren van woningen

Met een praktijkcase gaat u bovendien zelf aan de slag met blockchain

Goed om te weten

Prijs: € 995,- exclusief BTW (inclusief lunch en cursusmateriaal).
Tijd: 09:00 – 16:30
Waar: Regio Utrecht / Amersfoort
Vragen: Bel Niels Nijman (06 – 5278 6947)

Inschrijven

Let op: De inschrijving voor de training is afgerond na bevestiging vanuit Xurux. Uw deelname is gegarandeerd na ontvangst van volledige betaling. Bij verhindering mag een ander worden aangemeld. Bijvoorbeeld en collega of kennis. Annuleren van deelname kan tot twee weken voor aanvang kosteloos. Tot één week van tevoren krijgt u 70% terug. Xurux mag zonder opgaaf van reden de training annuleren. U ontvangt het betaalde inschrijfgeld daarbij volledig terug.

Direct contact

Niels Nijman

Academy Manager

06 5278 6947

  • Specifiek voor vastgoed
  • Geen voorkennis vereist
  • Certificaat van deelname

Geplande data

4 december

Tijd: 09:30 – 16:30

In samenwerking met

Over de trainers

Franco de Vita
Franco de VitaBlockchain Consultant
Als informaticus ben ik ruim 30 jaar werkzaam in diverse rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van ‘digital innovation’. Op dit moment hou ik mij bezig met ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’, zoals IoT toepassingen met permissioned Blockchains. Wat ik graag doe, is organisaties begeleiden bij de invoering van DLT. Dit doe ik als (project)adviseur, trainer, mentor en producteigenaar. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, creatief en heb altijd de drang om ‘dingen beter te maken’. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor humor.
Gert Vasse
Gert VasseAlliantie Consultant
Vanuit zijn passie voor het verbinden van mensen en organisaties en zijn jarenlange ervaring in tal van disciplines weet hij als geen ander dat professioneel samenwerken tot het beste resultaat kan leiden. Mits het zorgvuldig, structureel en pragmatisch wordt aanpakt. Met oog voor zowel de harde- als zachte kanten van de samenwerking. Hij leert organisaties om een aantrekkelijke(re) en professionele(re) samenwerkingspartner te zijn en hun ambities waar te maken.
X