Xurux Academy – Blockchain Trainingen 2018-09-07T11:49:38+00:00

Het grootste aanbod
blockchain opleidingen
van Nederland

Basis Trainingen
Incompany Workshops
Branche Specifieke Trainingen

Het grootste aanbod
blockchain opleidingen
van Nederland

Basis Trainingen
Incompany Workshops
Branche Specifieke Trainingen

Domeinspecifieke kennis           Specialisten uit de praktijk          Certificaat van deelname

Algemene blockchain trainingen

Blockchain Foundation

Basiskennis van blockchain

Blockchain basics in een dag. Hoe blockchains werken, de mogelijkheden en impact.
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain Business Foundation

Impact voor bedrijven

Mogelijkheden en juridische implicaties van blockchain binnen organisaties.
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain Deep Dive

Word expert

Voor iedereen die concreet aan de slag wil met blockchain.
Duur: 3 dagen

Informatie en inschrijven

Branchespecifieke incompany workshops

Incompany workshop

Toegespitst op jouw organisatie

Deze drie uur durende branchespecifieke workshop dient als opstap naar een verdere verdieping in blockchain technologie. Hij is bedoeld voor als je met een afdeling of samengesteld team van maximaal 15 medewerkers een introductie in de wereld van blockchain technologie binnen jouw branche wil. We zullen ingaan op de techniek en mogelijkheden. Aan de hand van relevante use cases en een brainstorm, wordt bediscussieerd wat de mogelijkheden en gevolgen voor jouw organisatie kunnen zijn.

Vraag informatie aan

Branchespecifieke blockchain trainingen

Blockchain in verzekeringen

Blockchain vanuit de praktijk

Over de kansen en bedreigingen van blockchain voor de verzekeringsbranche
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain in vastgoed

Blockchain vanuit de praktijk

Over de kansen en bedreigingen van blockchain voor de vastgoedsector
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain in pensioenen

Blockchain vanuit de praktijk

Over de kansen en bedreigingen van blockchain voor binnen pensioenen
Duur:
1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain voor NGO’s

Blockchain vanuit de praktijk

Over de kansen van blockchain voor Niet-gouvernementele organisaties
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Blockchain in energie

Blockchain vanuit de praktijk

Over de kansen en bedreigingen van blockchain binnen de energiesector
Duur: 1 dag

Informatie en inschrijven

Technische blockchain trainingen

Ethereum

Technische training

Leer programeren in de Ethereum blockchain
Instapniveau: Kennis van programmeren vereist
Duur: 1 dag

Meer informatie

Hyperledger

Technische training

Leer omgaan en programmeren met Hyperledger Fabric
Instapniveau: Kennis van programmeren vereist
Duur: 1 dag

Meer informatie

IOTA

Technische training

Leer omgaan en programmeren met IOTA
Instapniveau: Kennis van programmeren vereist
Duur: 1 dag

Meer informatie

Multichain

Technische training

Leer omgaan en programmeren in multichain
Instapniveau: Kennis van programmeren vereist
Duur: 1 dag

Meer informatie

Wat anderen zeggen

Prima eendaagse cursus, waarin een complexe digitale ontwikkeling vanuit begrijpeliajke bouwstenen wordt verhelderd. Ofwel: al is je IT-voorkennis minimaal, het wordt vrij snel duidelijk voor welk probleem blockchaining een oplossing biedt. Aanrader!

Michael Renssen, Value@Stake

Goede cursus met 2 inhoudelijk deskundigen: Thomas Kemmeren en Peter Mols. Mooie locatie, zeer goed eten. Inhoudelijk sterk, goede informatie en duidelijk. Ook de opzet voor kleine groepen was perfect geschikt voor zowel locatie als het inhoudelijke materiaal.

Ralf Spiering, Andriessen

Het is echt een prestatie om in één dag een helder overzicht te geven van de blockchain technologie, de herkomst, de werking, en de mogelijke toepassingen ervan. Een unieke ervaring, niet in het minst vanwege de sublieme locatie, de kleine groep enthousiaste deelnemers, en een zeer deskundige docent. Dit was een van de beste trainingen die ik in mijn lange carriere heb meegemaakt.

Hans der Kinderen, T-Mobile

Zeer helder verhaal over blockchain. Geeft goed beeld van de oorsprong en ontwikkelingen. Duidelijk uitleg en goede start als je wilt kijken of en hoe dit toepasbaar is voor je bedrijf

Paul Zwaan, T-Mobile

Onze trainers

Thomas Kemmere
Thomas KemmereBlockchain Generalist
Thomas is een allround technicus met ervaring in Training, Project Management en Functioneel Beheer. Hij is gespecialiseerd in Blockchain, Crypto geld en Smart Contracts. Hij is een bruggenbouwer die technici (zoals ICT ontwikkelaars) met hen die techniek nodig hebben, verbindt.
Martijn Bolt
Martijn BoltBlockchain Consultant
Martijn Bolt werkt aan de digitale transformatie van organisaties middels blockchain technologie en onderzoekt en beschrijft blockchain zeer intensief sinds 2012. Hij heeft zijn opgedane kennis en praktijkervaring als blockchain implementatiespecialist gecombineerd in een masterclass. Zijn materiaal vormt de basis voor de blockchain minor van The Hague University of Applied Sciences.
Franco de Vita
Franco de VitaBlockchain Consultant
Als informaticus ben ik ruim 30 jaar werkzaam in diverse rollen en verantwoordelijkheden op het gebied van ‘digital innovation’. Op dit moment hou ik mij bezig met ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’, zoals IoT toepassingen met permissioned Blockchains. Wat ik graag doe, is organisaties begeleiden bij de invoering van DLT. Dit doe ik als (project)adviseur, trainer, mentor en producteigenaar. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, creatief en heb altijd de drang om ‘dingen beter te maken’. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor humor.
Willem-Jan Smits
Willem-Jan SmitsAdvocaat
Willem-Jan heeft zich als advocaat gespecialiseerd in de juridische aspecten van blockchain en cryptocurrencies. Hij helpt organisaties met juiste en veilige implementatie van blockchain techniek. Zijn cliënten zijn start-ups, maar ook grote bedrijven met een sterke interesse in de toepassing van nieuwe technologieën in hun bedrijf.
Stefan Taubert
Stefan TaubertVerzekerings Specialist
Een gedreven en enthousiaste professional die op persoonlijke wijze mensen inspireert en verbaast over de wondere wereld van Bitcoin en Blockchain. Hij legt relevante verbinding tussen de innovatie om ons heen en de dagelijkse realiteit.
Timo Baldwin
Timo BaldwinPensioen Specialist
Timo is een ervaren adviseur met expertise in het ontwikkelen en vereenvoudigen van complexe organisaties. Zijn kracht haalt hij uit samenwerken en het ontwikkelen en delen van expertise. Timo is gespecialiseerd in Blockchain en Productontwikkeling voor de Financiële sector met in het bijzonder Pensioen & Vermogensbeheer.
Arjan Visser
Arjan VisserBlockchain Business Consultant
Arjan helpt organisaties met het vergroten van bewustzijn over blockchain binnen de organisatie, het bepalen van een strategische positie ten aanzien van blockchain en het uitvoeren van een blockchain strategie. Hij doet dit vanuit zijn internationale achtergrond in management consulting, projectmanagement en investeringsmanagement in diverse sectoren (met name energie en utilities) in Europa, Afrika en Azië.
Gert Vasse
Gert VasseAlliantie Consultant
Vanuit zijn passie voor het verbinden van mensen en organisaties en zijn jarenlange ervaring in tal van disciplines weet hij als geen ander dat professioneel samenwerken tot het beste resultaat kan leiden. Mits het zorgvuldig, structureel en pragmatisch wordt aanpakt. Met oog voor zowel de harde- als zachte kanten van de samenwerking. Hij leert organisaties om een aantrekkelijke(re) en professionele(re) samenwerkingspartner te zijn en hun ambities waar te maken.
Peter Mols
Peter MolsSpecialist verzekeringen

Over onze blockchain trainingen

Xurux biedt het grootste aanbod trainingen in blockchain technologie van Nederland. Wij bieden cursussen aan op strategisch en tactisch niveau. Daarnaast bieden wij technische opleidingen met als doel ontwikkelaars op te leiden en hen vakkundig te maken in het programmeren en realiseren van blockchain toepassingen.

Het ontstaan, de ontwikkeling, de types, de toepassingen, de risico’s en de beloften en valkuilen van blockchain worden besproken en verkend. Het aanbod blockchain trainingen van Xurux gaat van korte branche-specifieke workshops van een dagdeel, tot een diepe intensieve leergang van meerdere dagen. Alle trainingen kunnen incompany worden aangeboden, waarbij zij volledig worden afgestemd op uw behoeften.

Onze trainingen fungeren vaak als startschot voor een verkenning van wat blockchain voor uw organisatie kan betekenen. Zij bieden verhelderende inzichten door verdieping en dialoog.

X